PR voor Lode

Geplaatst op

Op vrijdag 13 juli stond in Oudenaarde de Rosine Wallezmeeting op het programma. In de uitslag zagen we enkel Lode & Steven Lucas (ASVO) die in actie kwamen. Vooral voor junior Lode bracht vrijdag de 13de geluk want hij vestigde een nieuw PR in het discuswerpen.

Lode Lucas (ASVO – JUN) knalde zijn kogel voor de 2de maal deze zomer over de 11m. Hij liet deze keer 11m04 (6kg) opmeten. In het discuswerpen verbeterde hij zijn PR reeds voor de 4de keer en ook voor het eerst voorbij de 30m! Zijn nieuwe bestwaarde is nu 30m61 (1,75kg).

Steven Lucas (ASVO – M45) had een mindere dag in het discuswerpen met 25m99. Voor hem was het verlof net begonnen en hij zat waarschijnlijk al wat in vakantiemodus 😉 . In het kogelstoten kwam hij met de 7,26kg kogel tot 10m75 en deed zo iets beter dan eerder deze week in Ertvelde.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s