Meeting te Beveren

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trok cadet Febe Vandewalle (ASVO) als enige FEThrower naar Beveren om er haar werpconditie eens te testen na een lange examenperiode en deugddoende reis. De enkele weken met beperkte trainingsarbeid bleek ze goed verteerd te hebben want haar prestaties mochten er zijn.

Ze begon met de discus onmiddellijk met een heel verre worp die ze niet geldig kon afwerken. Jammer, het veranderde haar wedstrijd zodanig dat ze het goede ritme niet meer te pakken kreeg. Uiteindelijk sloot ze de wedstrijd af met een degelijke 29m62. Febe’s draai is al veel stabieler op training maar in wedstrijdomstandigheden komen oude fouten nog te vaak naar boven. Rustig verder werken, Febe en vertrouwen putten uit die eerste worp ;-).
In het kogelstoten benaderde ze met 10m76 haar PR tot op 15cm, prima resultaat gezien de weinige trainingsarbeid. Nu terug opbouwen naar het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren op 15 augustus te Gentbrugge.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s