Jongens on fire!

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0372
Andreas De Lathauwer – Foto: Wim Willems

Tijdens een avondmeeting te Oudenaarde op 7 augustus waren het vooral onze cadetten jongens Cédric Broeckaert en Andreas De Lathauwer die van zich lieten spreken. Ook Febe Vandewalle (ASVO) zit terug op schema richting KvV na haar voetblessure. Trainer Filip zat ondertussen in de auto richting Berlijn en kreeg de schitterende resultaten via berichtjes binnen… fiere trainer!

We beginnen ons overzicht met tweedejaars cadette Febe Vandewalle. Na een moeilijke periode knoopte ze terug aan met degelijke afstanden in het kogelstoten en het discuswerpen. Zo stootte ze 10m40 en wierp ze 29m83, ruim voldoende om haar wedstrijden te winnen.

Eerstejaars cadet Cédric Broeckaert realiseerde voor de 5de maal een PR in het discuswerpen. Zo deed hij er opnieuw een meter bij en kwam deze keer tot 39m18. Wie weet slaagt hij er de volgende wedstrijden nog in het BK-minimum te gooien, zou een mooie beloning zijn die zeker haalbaar is!
In dezelfde wedstrijd zagen we Andreas De Lathauwer andermaal sterk voor de dag komen. Het was nog maar zijn 4de discuswedstrijd van het seizoen maar ook al zijn 4de PR! Hij deed er deze keer ruim 3m bij en haalde 44m44. Hij maakte dit seizoen al 11m! progressie en wie hem reeds zag gooien op training weet dat er nog wat rek op zit…

DSC_0330
Cédric Broeckaert – Foto: Wim Willems
DSC_0460
Febe Vandewalle – Foto: Wim Willems

Master Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) zagen we in het kogelstoten voor het 3de persoonlijk record zorgen van de avond. Zij stootte een knappe 7m64. Ook in het speerwerpen presteerde ze knap met 21m36.

Tot slot kwam master Davy Uyttenhove (M35) op 3 nummers in actie. Telkens presteerde hij op niveau. Zo sprong hij 5m27 ver, haalde hij 10m56 met de kogel en wierp hij 42m57 met de speer.

Dikke proficiat allemaal!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s