Kogel PRs

Geplaatst op Geupdate op

Zondag 12 augustus was er in Aalst de GP Ringoir. Het duurde even voor de uitslag online stond en we dus het volledige verslag van deze wedstrijd konden maken. 2 FEThrowers kwamen in actie in het kogelstoten, nog eens 2 op andere nummers. Allen kwamen ze met 1 of meerdere PRs naar huis. Een kort verslagje kan u hieronder terugvinden.

We beginnen bij meerkampster en eerstejaars scholiere Nina Denolf. Zij liet een knap PR van 9m83 opmeten in het kogelstoten. Een mooie prestatie waardoor de 10m-grens steeds dichter komt! Ze nam ook nog deel aan het verspringen waar ze 4m65 sprong. Broer Levi Denolf nam deel aan het speerwerpen en het polsstokspringen. Hij vestigde 2 knappe PRs met respectievelijk 28m83 en 3m20.

Scholier Leander Casteels krikte zijn kogel PR op naar 11m98 en miste zo op een haar na de 12m. In het speerwerpen kwam hij tot 40m17.

Tot slot kwam juniore Annelien Beelaert ook nog in actie met de speer. Ook zij verbeterde haar PR. Haar nieuw record bedraagt 35m74.

Proficiat!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s