Febe met PR

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0460Febe Vandewalle (ASVO) trok zaterdag naar een meeting in Zwevegem. Er stond zowel discus als kogel op het programma en met de voorspelde goede wind was dit een prima gelegenheid om haar goede vorm nog eens te tonen. Door de vele deelneemsters (20) aan het discuswerpen werd het een marathonwedstrijd waardoor de goede omstandigheden teniet gedaan werden door het lange wachten.

Over haar discusprestatie was Febe dan ook niet echt tevreden, ze kwam tot 29m78. Door het uitlopen van het discuswerpen moest ze zich haasten voor het kogelstoten. Die extra druk deed haar precies goed want ze stootte haar beste wedstrijd van het seizoen. Met worpen van 10m66 en 10m74, was ze reeds zeer regelmatig in de eerste 2 pogingen. In de 3de poging pakte ze zelfs voor het eerst uit met een 11m+ worp. Met 11m03 vestigde ze een knap nieuw PR en ook haar volgende poging mocht er zijn met 10m89. Proficiat Febe, knappe reeks en duidelijk klaar om volgende week tijdens de Nationale Interprovinciale match de Oost-Vlaamse eer te verdedigen in het kogelstoten. Ook Myrthe Van der Borght zal er in het kogelstoten bij de scholieren meisjes aantreden.

Mama Sofie Vervaeke (ASVO) nam ook nog deel aan het discuswerpen. Zij wierp een degelijke 19m88. Ook zij had net als Febe het gevoel dat er meer in zat.

Volledige uitslag.
Nationale Interprovinciale match te Moeskroen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s