Meeting te Oudenaarde

Geplaatst op

In Oudenaarde stond op woensdag 22 augustus hun vakantiemeeting in het teken van het PK 10 000m en van de “werpende” masters. Deze meeting was immers een herdenking aan Rachel Hanssens, een gewezen masterkampioene. Hieronder geven we jullie een kort overzicht van de prestatie van onze Oudenaardse FEThrowers.

Ons overzicht beginnen we met de jeugd waar cadette Febe Vandewalle haar goede vorm bevestigde en haar op één na beste kogelstootprestatie liet opmeten. Met 10m93 bleef ze slechts 10cm onder haar PR van vorig weekend. Bij de scholieren zagen we Arnaud De Cremer in het discuswerpen wat onder zijn kunnen presteren, bij kwam tot 37m66.

Onze masters deden het op eigen terrein voortreffelijk. Zo kwam de beste prestatie van Sofie Vervaeke in het discuswerpen waar ze haar PR verbeterde tot 20m83. Ook met de kogel en de speer leverde ze degelijke resultaten. Zo behaalde ze respectievelijk 6m98 en 20m86.

Bij de masters mannen kwam Steven Lucas voor het eerst in actie na een schouderblessure en behandeling. Zijn prestaties waren nog niet super maar zijn gevoel was wel goed en dat is op dit moment het belangrijkste. In het kogelstoten kwam hij tot 10m25 en in het discuswerpen tot 25m55.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s