Avondmeeting

Geplaatst op Geupdate op

Op woensdag 29 augustus kwamen cadetten Andreas De Lathauwer en Cédric Broeckaert in actie te Ninove. Beide hadden een specifiek doel voor ogen. Zo wou Andreas nog een testen met het oog op het BK van volgende week. Ook bij Cédric stond zijn deelname te Ninove in het teken van het BK, hij probeerde er nog de limiet te gooien.

Voor Andreas werd het een prima test. In de regen en dus natte ring wierp hij een knappe 41m46. Dit was zijn 2de beste prestatie van het seizoen en dus duidelijk klaar voor het BK. Cedric kende een mindere dag en kwam slechts tot 35m05 i.p.v. de gevraagde 40m. Dit weekend heeft hij nog een allerlaatste kans om de limiet te gooien.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s