Cédric verpulvert PR

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0330Een beetje onverwacht trok cadet Cédric Broeckaert vandaag (14/09) naar een avondmeeting in Tessenderlo. De keuze om de techniektraining te vervangen door een wedstrijd met de daarbij horende verre verplaatsing werd een schot in de roos. De lange autorit deerde hem blijkbaar niet want hij verpulverde er zijn PR met ruim 3m!

Vorige week kon hij niet deelnemen aan het BK cadetten omdat hij de limiet van 40m net niet had gerealiseerd. We waren er nochtans van overtuigd dat hij deze afstand in de vingers had. En of hij het kon, in Tessenderlo wierp hij maar liefst 4x voorbij de 40m. Hij won z’n wedstrijd in een knap nieuw PR van 42m50! Met deze afstand haalde hij ook ruim de limiet voor het VS-talentenTEAM. Dikke proficiat, Cédric.

Uitslag Tessenderlo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s