Brons!

Geplaatst op

20180909
Brons voor Andreas!

Ook op dag 2 van de Belgische cadetten en scholieren kampioenschappen waren de FEThrowers vertegenwoordigd. Deze keer waren het de jongens die hun kunnen mochten tonen in de kogel- en discusring. Voor cadet Andreas De Lathauwer was het z’n eerste BK outdoor, scholier Arnaud De Cremer (ASVO) had al wat meer ervaring. Beiden deden het meer dan voortreffelijk en konden met een nieuw PR naar huis.

Andreas zette vandaag alles op alles op het discuswerpen en had zich niet ingeschreven voor het kogelstoten. Het bleek een goede keuze want hij werkte de meest regelmatige wedstrijd af van alle deelnemers. Ondanks de moeite die hij had met de wind vlogen zijn 6 worpen allen boven de 40m. Zijn beste worp van 44m77 was goed voor een nieuw PR een een schitterende 3de plaats! Dikke proficiat, Andreas!

Bij de scholieren zagen we Arnaud prima beginnen aan het discuswerpen. Hij realiseerde een knappe 6de plaats met 42m37, een mooie afstand waar zeker nog wat rek op zit! Een beetje later tijdens het kogelstoten kwam hij pas echt onder stoom. Hij verpulverde zijn kogel-PR met meer dan een halve meter en bracht het van 13m99 naar 14m52. Dit leverde hem niet alleen een nieuw PR op maar ook een knappe 4de plaats in een sterk gezelschap! Super gedaan, Arnaud!

Uitslag BK cad/sch dag 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s