Wervik & Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

Zaterdag 29 september trokken enkele FEThrowers naar Wervik en Eeklo. Met cadetten Cédric Broeckaert en Febe Vandewalle (ASVO) te Wervik en Lode Lucas (ASVO) te Eeklo kwamen er 3 werpers in actie. Deze tijd van het jaar zijn er nog heel wat werpmeetings waar onze jeugd hun kogel en discus PR nog wat zouden kunnen versterken, iets wat dit weekend weliswaar niet lukte. Toch lieten ze allen mooie prestaties opmeten.

Febe kwam zowel met de kogel als de discus in actie en kon vooral met de discus een degelijke wedstrijd afwerken. Ze won knap haar wedstrijd met 31m61. Ook het kogelstoten won ze met een degelijke 10m60.

Bij de cadetten jongens won eerstejaars Cédric ook zijn wedstrijd! Hij wierp er zijn discus 41m34 ver, zijn 2de beste prestatie van het seizoen.

In Eeklo kwam junior Lode 3x deel. Hij bleef wat onder zijn niveau in het kogelstoten (10m61) en discuswerpen (28m41) maar pakte wel uit met een nieuw PR in het hamerslingeren (25m88). De hamertrainingen van papa Steven beginnen zijn vruchten af te werpen.

Proficiat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s