Geraardsbergen

Geplaatst op

DSC_0460Zondag 7 oktober stond de jaarlijkse kampenmeeting van AC Geraardsbergen op het programma. Febe Vandewalle (ASVO) en mama Sofie Vervaeke (ASVO) kwamen er beide in actie. Febe had de voorbije weken zelfstandig nog wat discustrainingen afgewerkt en zag haar worpen steeds verder vliegen. Ook in Geraardsbergen presteerde ze knap en kwam er net geen PR uit de bus.

Met de discus gooide ze na een regelmatige wedstrijd 31m85 en met de kogel stootte ze 10m89, mooie afstanden zo laat op het seizoen. Met de discus zou er volgend weekend nog wel eens iets mooi kunnen gerealiseerd worden. We duimen alvast… Febe nam ook nog deel aan het speerwerpen wat minder haar ding is. Ze liet hier 22m67 opmeten.

Mama Sofie presteerde ook op niveau en gooide haar speer naar een nieuw PR van 21m55 en haar verste kogelworp lande op een knappe 7m44.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s