Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

Onder een stralende zon trokken cadette Febe Vandewalle (ASVO) en mama Sofie Vervaeke op zaterdag 13 oktober naar Eeklo. Ongewoon hoge temperaturen voor de tijd van het jaar zorgden mede voor ideaal werpweer. Beide presteerden op niveau en kwamen met mooie prestaties huiswaarts.

Zo benaderde Febe met de discus haar PR tot op 2cm. Met 32m18 was ze best tevreden al had ze gehoopt op net dat ietsje meer. De trainingen toonden aan dat het nog wat verder moet kunnen. We duimen alvast voor volgende week tijdens de werpersmeeting van de laatste kans in Sint-Niklaas.

Sofie pakte uit met een knap nieuw PR in het discuswerpen. Ze wierp exact 22m wat ruim een meter verder was dan haar vorige PR. Ook met de kogel deed ze het goed. Daar realiseerde ze 7m29.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s