KvV AC

Geplaatst op Geupdate op

20190530
Mila, Anouska & Elena – Foto: Tonia Stulens

Tijdens het KvV AC te Heusden-zolder op donderdag 30 mei kwam uit onze werpgroep enkel Anouska Hellebuyck (DEIN) in actie. Ze won, in winderige omstandigheden, knap de titel met een worp van 49m82. Proficiat Anouska! Uitzonderlijk vermelden we ook nog de heel knappe 2de plaats en nieuw PR van juniore Mila Savelkouls (ATLA) met 47m04. Mila ging mee met de FEThrowers op paasstage naar Rimini en hierdoor blijven natuurlijk haar werpprestaties op de voet volgen.

Uitslag KvV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s