BAM!

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0073
Foto: Wim Willems

Vrijdagavond 5 juli te Deinze, een mooie zomeravond met ideale atletiekomstandigheden. Cédric Broeckaert, Anouska Hellebuyck (DEIN) en Steven Lucas (ASVO) trokken naar de avondmeeting die er werd georganiseerd door de plaatselijke club. Niet voor de eerste keer deze zomer was het Cédric die door zijn knappe prestaties de meeste aandacht trok. Hij doorbrak er voor het eerst op wedstrijd een magische grens als discuswerper.

Cédric (CAD) begon prima met de kogel. Ondanks dat hij zich bij de eerste poging wat pijn aan zijn vingers deed, realiseerde hij een knappe 13m60. Kogel en discus lagen op het uurrooster ver uit elkaar waardoor er dus even diende gewacht te worden alvorens hij met de discus kon aantreden. Wat hij daar liet zien was straf. Voor het eerst ging hij voorbij de 50m tijdens een officiële wedstrijd. Met 50m34 en nog enkele worpen van om en bij de 50m kan hij terugblikken op een schitterende avond en dito prestaties. Met deze prestatie komt hij op de 2de plaats te staan van de huidige Belgische jaarranglijst. Proficiat Cé!

Thuisatlete Anouska (SEN) was ook opdreef. Met 3 worpen ruim boven de 51m en als beste 51m88 was ze duidelijk in goede doen. Nu duimen dat die superworp er eens uitkomt…

Met al deze goede prestaties kon Steven (M45) niet achterblijven. Ook hij presteerde op niveau met 10m67 in het kogelstoten en 27m62 in het discuswerpen.

Uitslag Deinze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s