Moeskroen – Stekene – Oordegem

Geplaatst op Geupdate op

20190914Druk dagje atletiek vandaag met dag 1 van het Belgisch kampioenschap cadetten en scholieren te Moeskroen, een werpersmeeting te Stekene en een jeugdmeeeting te Oordegem. We beginnen ons overzicht in Moeskroen waar de meisjes het kogelstoten en discuswerpen dienden af te werken. Morgen, op dag 2, mogen onze jongens er het beste van zichzelf geven.

Eerstejaars scholiere Febe Vandewalle (ASVO) mocht om 9u30 de spits afbijten. Zij was de enige werpster van onze groep die vandaag in actie kwam op dit BK. Met een afstand van 32m23 kon ze een knappe 5de plaats bemachtigen. Hopelijk kan ze op één van de volgende werpwedstrijden eens uitpakken met een dikke worp, zo ééntje die ze al liet zijn op training of tijdens de opwarming 😉 . Proficiat Febe, goed gedaan!

Uitslag Moeskroen

.

In Stekene wou meerkampster Hanne Maudens haar kogelstoten nog eens testen voor ze eind deze maand afreist naar Qatar en het WK in Doha. Ze stootte een heel regelmatige wedstrijd en kwam tot 13m42! Een prima resultaat, dat veel vertrouwen geeft, na een stevige trainingsperiode.

Uitslag Stekene

.

Uit Oordegem bereikte er ons ook leuk nieuws. Daar vestigde minieme Silke De Lathauwer opnieuw een nieuw PR in het kogelstoten. Haar nieuwe bestwaarde bedraagt nu 11m16. Ook in het discuswerpen deed ze het voortreffelijk met 28m50. Proficiat, Silke! In dezelfde wedstrijden zagen we Loes De Meyer zich ook flink verbeteren. Met de kogel liet ze een nieuw PR van 9m07 opmeten en met de discus deed ze meer dan 5m beter dan ooit en kwam ze tot 19m28.

Uitslag Oordegem

.

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s