Aalsterse indoormeeting

Geplaatst op Geupdate op

Met op zaterdag een open indoormeeting en op zondag het BK 5-kamp voor Nina en Hanne staan we voor een druk atletiekweekend! Het eerste verslag gaat over de 15de Aalsterse indoormeeting waar er geen topresultaten werden geleverd door onze werpers. Onder het moto, het kan niet alle dagen prijs zijn, geven we hieronder een overzicht van de resultaten. 

De scholieren jongens Cédric Broeckaert en Andreas De Lathauwer hadden de voorbije techniektrainingen heel straffe stoten laten opmeten. De verwachtingen waren best hoog en de opdracht was duidelijk, er mocht vandaag eens wat extra risico in hun worpen gelegd worden. Vooral dan bij Cédric was het soms nog wat te voorzichtig. Bij de eerste poging was het bijna raak maar hij kon zich net niet “binnen houden” en zag zo, achter zijn verre worp, een x verschijnen… Hij sloot zijn wedstrijd uiteindelijk af met 13m03. Andreas leverde ook een degelijke prestatie met 15m55. Goed, zonder meer, want hij produceerde al andere afstanden op training. Eigenlijk straf, want voor het seizoen hadden we wellicht getekend voor de afstand die hij vandaag stootte! We zijn verwend…

Ook bij de cadetten meisjes kwamen 2 FEThrowers in actie. Inge Eeckhout liet een mooie 7m34 opmeten. Bij haar gaat het steeds beter op training, wat ons doet vermoeden dat die verre worp er op wedstrijd binnenkort ook wel eens zal uitkomen. Silke De Lathauwer kende vandaag een off day. Door de matige eerste pogingen eindigde haar wedstrijd na 3 pogingen met 8m16. Hiermee bleef ze ruim onder haar kunnen. Kan gebeuren, op naar de volgende 😉

Uitslag

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s