BK Studenten

Geplaatst op Geupdate op

20200222Vandaag, 22 februari, stond het Belgisch Kampioenschap voor de Studenten op de planning. Er kwamen maar liefst 4 FEThrowers in actie. Sommige haalden zelf hun glijschoenen van onder het stof en kwamen speciaal voor dit kampioenschap nog eens in actie. Het werd een namiddag vol verrassingen, maar ook teleurstellingen. Hieronder lijsten we even de prestaties op.

De eerste die in actie mocht komen was tweedejaars junior Leander Casteels. Normaal gezien moet Leander met 6 kg stoten, maar vandaag mocht hij voor de eerste keer indoor de ring betreden met 7,260 kg. Leander sukkelde vandaag met zijn draai waardoor hij maar één geldig poging kon laten opmeten. Hij kwam tot een knappe 11m41 (9de).

Bij de dames zagen we maar liefst 3 FEThrowers de ring betreden. Eerstejaars senior Annelien Beelaert kwam voor het eerst in actie dit indoorseizoen. Zonder al te veel te trainen deze winter zette ze een mooie reeks neer met als beste 10m59 (8ste). Ook tweedejaars senior Phebe Vanderstraeten pikte nog eens een wedstrijdje mee. Phebe kon nooit echt haar kogel goed treffen, waardoor ze niet kon laten zien wat ze in haar mars heeft. Ze eindigde als 14de met een prestatie van 10m01. Ten slotte zagen we ook tweedejaars junior Myrthe Van der Borght de ring betreden. Myrthe had een offday. Ze kwam tot een matige 12m88 (1ste).

Reporter ter plaatse, Myrthe Van der Borght.

Uitslag

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s