FEThrowing Cup

Geplaatst op Geupdate op

FEThrowing cupStukje bij beetje hernemen we het gewone leven van voor de coronapandemie, natuurlijk nog altijd met een dosis gezond verstand en de COVID-19 richtlijnen indachtig. Ook in de atletiekwereld wordt er heel wat creativiteit getoond en willen velen nog “iets” maken van dit al sterk ingekorte zomerseizoen. Heel wat atleten staan te popelen om hun vorm te kunnen tonen. Na 4 maand zonder competities en 2 maand na de herstart van de trainingen, is de honger naar wedstrijden bij de meeste atleten groot.

Toch is het nog even wachten tot er officiële wedstrijden mogen georganiseerd worden, vanaf 1 augustus. Om al wat wedstrijdritme op te doen organiseren de FEThrowers op 1 juli een oefenwedstrijd. Tijdens deze wedstrijdsimulatie wordt alles zo “echt” mogelijk gehouden.

Elk nadeel heeft zijn voordeel, ook deze crisis. Zo werden er o.a. over al ter wereld zeer interessante webinars georganiseerd voor werptrainers. Door het ontbreken van wedstrijden konden we ook een langere voorbereidingsperiode inbouwen en extra aandacht geven aan technische werkpunten. Het effect van al dit harde werk zien we hopelijk later deze zomer renderen. Ondanks dat er nog niet specifiek op snelheid/explosiviteit is getraind, Wordt er uitgekeken naar deze test. De voortekenen zijn alvast veelbelovend…

Hieronder kan u de voorlopige deelnemerslijst bekijken. Zoals u kan zien, dienen er zich enkele interessante wedstrijden aan.

discuskogel

Dank ook aan Doubdle, de gezonde alternatieve frisdrank, voor de ondersteuning van deze oefenwedstrijd. Koop nu uw Doubdle, met de kortingcode “FETHROWERS2020”, op www.mydoubdle.com en krijg 20% korting! Ook een dankwoord aan Spectrum productions voor het integraal opnemen van onze wedstrijd.

partners

FEThrowing cup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s