BK hamer & gewicht

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trok onze trainer Filip Eeckhout nog eens z’n werpschoenen aan. Hij nam in Sint-Niklaas deel aan het Belgisch kampioenschap hamerslingeren en gewichtwerpen voor masters. Ook Davy Uyttenhove kwam er in actie. Beide VS-ers deden het er, zonder enige voorbereiding, best goed!

Voor de masters M40 stond het hamerslingeren reeds in de voormiddag op het programma, het gewichtwerpen werd kort na de middag geprogrammeerd. Filip kon 2 medailles bemachtigen.  In het hamerslingeren realiseerde hij een degelijke 38m84, goed voor een 3de plaats. Hij sloot z’n dag af met een knappe 12m53 in het gewichtwerpen, wat hem een 2de plaats opleverde.

Davy werd 2x 4de, telkens met een voortreffelijke prestatie, respectievelijk in het hamerslingeren met 28m22 en in het gewichtwerpen met 9m59.

Morgen staat er voor Filip al opnieuw een wedstrijd op het programma, namelijk het Belgisch kampioenschap AC waar hij aan het kogelstoten zal deelnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s