Cédric blijft groeien!

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de Ahtletics Classic Meeting in Gentbrugge op 12 juni, vestigde Cédric Broeckaert een straf nieuw kogelrecord. Met 16m76 doet hij ruim beter dan zijn 16m in Lens (FRA) enkele weken geleden. Met deze prestatie benaderde hij ook het clubrecord van Andreas De Lathauwer, vorig jaar pas gerealiseerd, tot op 6cm! In de allertijden ranglijst klimt hij op naar plaats 18! Naast de prima afstand was ook de regelmaat zeer hoopgevend. Met 5 worpen boven de 16m (16m10 – 16m02 – 16m76 – 16m73 – 16m51) mogen we hopen dat de 17m niet lang meer op zich zal laten wachten… Fingers crossed!

Dikke proficiat, Cédric!

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s