ACM te Deinze

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de Athletics Classic Meeting te Deinze, op 4 september, kwamen cadet Silke De Lathauwer en scholier Wout Van Hoof in actie. Beiden wouden, een week voor het Belgische kampioenschap cadetten & scholieren, hun vorm nog eens testen. Bij Silke gaat haar volledige aandacht nu even naar het BK discuswerpen, maar bij Wout gaat de aandacht ook al wat verder, namelijk naar het PK meerkamp later deze maand.
Benieuwd of het gesigneerde clubtruitje van Silke (zie foto) haar extra kracht heeft gegeven? U leest het hieronder 😉 .

Dat Silke in een goede algemene vorm zit, bewees ze een dag eerder in het voorprogramma van de Allianz memorial Van Damme waar ze een knap nieuw PR liep op de 100m in 13″26. Door het deelnemen aan, en het kijken naar de memorial kwam ze pas heel laat thuis. Bij het begin van de wedstrijd leek dit haar wat parten te spelen. Worp na worp gooide ze wat verder om uiteindelijk te stranden op 31m66, een metertje onder haar PR. Helemaal tevreden was ze niet, maar als enige cadet de finale halen op een 7de plaats (van 17 deelnemers) is best knap!

Wat later op de avond zagen we Wout een dik nieuw PR stoten. Hij stootte alle 6 zijn pogingen voorbij z’n oude record dat op 10m29 stond en ging zelfs voor het eerst over de 11m. Met 11m03 laat hij zien dat hij alvast klaar is voor een mooie meerkamp. Hij kwam ook nog in actie op de 110m horden waar hij een knappe 15″98 realiseerde.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s