Clinic discuswerpen

Geplaatst op Geupdate op

Met dit initiatief, gesteund door de Nationale Loterij, willen de organisatoren de Belgische trainers en atleten de mogelijkheid bieden om expertise op te doen via gratis expert clinics. Naast deze expertise bouw je een interessant netwerk uit binnen de atletiekwereld, ideaal om onderling met atleten/coaches ervaringen en ideeën uit te wisselen.

In de week van de 45e Allianz Memorial Van Damme te Brussel, organiseerden de organisatoren een expert clinic discuswerpen voor trainers en atleten en dit in het kader van de ‘Lotto Coach Academy’.

Deze gratis clinic vond plaats op woensdag 1 september 2021 in Ter Kamerenbos. Jo Van Daele (meervoudig Belgisch kampioen & jarenlang nationaal recordhouder tot 2014) en Rutger Smith (meervoudig Olympiër & medaillewinnaar op verschillende EK’s en WK’s discuswerpen én kogelstoten) gaven een inkijk in hun trainingsmethodes, ervaringen en expertises. Vanuit onze groep werden scholier Cédric Broeckaert en coach Filip uitgenodigd om deel te nemen.

Na deze clinic konden we samen met o.a. Andreas De Lathauwer, Silke De Lathauwer en Sven Vereecken genieten van de officiële Wanda Diamond League meeting discuswerpen voor mannen en vrouwen.

Hieronder kunnen jullie enkele leuke sfeerbeelden terugvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s