Aalsterse indoormeeting

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de Aalsterse indoormeeting op 26 februari te Gent waren het voornamelijk onze meisjes/vrouwen die in actie kwamen met de kogel. Zo zagen we Loes De Meyer bij de cadetten, Inge Eeckhout & Silke De Lathauwer bij de scholieren en Annelien Beelaert & Lien Rubbrecht bij de seniors het beste van zichzelf geven. Bij de cadetten jongens mocht Lukas Lanckman onze eer hoog houden. Voor de cadetten en scholieren was dit hun laatste indoorwedstrijd van het seizoen, vanzelfsprekend dat ze dan nog eens het beste van zichzelf wouden geven. Bij onze 2 studenten was dit dan weer een ideale voorbereidingswedstrijd voor het BK studenten dat op vrijdag 4 maart staat ingepland.

Om 14u mocht Loes de spits afbijten bij de cadetten meisjes. Met 9m73 vestigde ze een nieuw indoor PR, een mooi resultaat al weten we uit haar trainingen dat er nog heel wat meer mogelijk is. Goed verder blijven trainen en dat komt sowieso goed.

Bij de cadetten jongens was het Lukas die eveneens voor een knap nieuw PR zorgde van 9m37. Voor hem was het de eerste keer over de 9m en ondertussen mag hij ook al dromen van een 10m+, want we weten dat dit reeds tot zijn mogelijkheden behoort. Als uitsmijter liep hij ook nog een 300m in 47″52.

In de late namiddag was het dan de beurt aan onze scholieren meisjes. Zowel Inge als Silke presteerden op niveau met respectievelijk 9m58 en 10m38. Beiden hadden wellicht op dat tikkeltje meer gehoopt maar niet getreurd want voor we het goed en wel beseffen is het outdoor seizoen daar.
Silke had er dan al een 60m opzitten. Een sprint waar ze 8”36 over deed, 1 honderdste boven haar PR.

Tot slot kwamen onze oudste dames in actie. Het was ondertussen al na 19u maar dat deerde hen duidelijk niet. Vooral speer- en discuswerpster Annelien was op dreef. Het moet bijna 2 jaar geleden zijn geweest dat ze nog eens had gestoten met een kogel. Toch pakte ze uit met een zeer regelmatige wedstrijd, wat haar een dik nieuw PR van 10m83 opleverde. Dat belooft alvast voor het BK studenten van volgende week… Bij Lien vlotte het opnieuw niet zo goed tijdens de wedstrijd. Met 10m20 kan ze niet tevreden zijn, zeker als je weet dat ze op training regelmatig een metertje verder stoot. Hopelijk kan ze dit volgende week rechtzetten en dan zal deze wedstrijd snel vergeten zijn.

Als uitsmijter vermelden we nog heel graag de mooie prestaties van pupil Elias Eeckhout, zoon van…, Hij liet in de voormiddag 2 nieuwe PR’s opmeten. Op de 60m liep hij 9″59 en met de kogel haalde hij 7m86. 🙂

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s