Avondmeeting te Ninove

Geplaatst op Geupdate op

Op donderdagavond 30 juni trokken 4 van onze jeugdige FEThrowers richting Ninove voor een avondmeeting. Spijtig dat het weer wat een spelbreker was. Door de regen vielen de prestaties een klein beetje tegen maar dat kon de pret niet bederven want alle 4 hadden ze enkele uren daarvoor hun welverdiende A-attest mogen ontvangen… En dat is toch nog altijd veruit het belangrijkste.

Loes De Meyer was onze enigste cadette in actie vandaag. Na haar knappe discusprestatie van dinsdag op onze FEThrowing cup wou ze ook met de kogel haar progressie eens tonen. Het resultaat, 9m48, laat dat misschien niet onmiddellijk blijken maar je ziet echt progressie in haar stoten. Dat komt dus zeker in orde om die 10m-muur binnenkort eens te slopen.
In het kogelstoten werd ze vergezeld door scholiere Inge Eeckhout. Met 9m90 bleef ze wat onder de verwachtingen. In het discuswerpen presteerde ze dan wel weer op niveau. 24m31 in natte omstandigheden is knap voor haar. Inge kreeg op haar beurt het gezelschap van Silke De Lathauwer in het discuswerpen. Silke liet een heel mooi reeks van regelmatige worpen opmeten met als beste 32m70. Slechts een 20cm onder haar PR. Best knap, zeker als je weet dat ze haar discus niet één keer mooi “trof”. Ook bij haar is het een kwestie van tijd alvorens dat PR een gans stuk de hoogte of verte zal ingaan…

Tot slot was er ook nog Robbe Van Hoorde die zijn mannetje moest staan tussen al dat vrouwelijk geweld. Voor hem was het de allereerste keer dat hij gooide in natte omstandigheden. Prima leerschool dus… Voldoende vodden/handdoeken bijhebben, discus proberen drooghouden, wat aanpassen aan een gladde/natte ring,… het zijn zaken die vanaf nu als evidentie zullen klinken voor hem 😉 . Met 32m42 kan hij tevreden zijn en hierop rustig verder werken.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s