PR-festival

Geplaatst op Geupdate op

Wow, wat een avond! Zonnig weer, aangename temperaturen, atleten van alle niveaus, veel toeschouwers, leuke sfeer, verzorgde werpstanden,… Alle ingrediënten waren dus aanwezig om er een geslaagde werpavond van te maken. De 3de VS FEThrowing cup werd een schot in de roos. We registreerden 123 knappe kogel- & discusprestaties (40 meer dan vorige editie) waaronder ook 10-tallen nieuwe persoonlijke records. We zagen hierdoor heel veel blije gezichten huiswaarts gaan. Onze oprechte dank aan iedereen (atleten, jury, trainers, ouders, medewerkers,…) die mee heeft gewerkt aan het succes van deze meeting, zonder jullie enthousiasme was dit niet mogelijk. We hopen jullie dan ook volgend jaar opnieuw te mogen begroeten. Bezoek de volgende dagen zeker onze website eens want we verwachten nog honderden foto’s en filmpjes van onze fotografen, Johnny De Ceulaerde, Yorben Audenaert en Phebe Vanderstraeten. We geven hieronder een overzicht van de resultaten van onze eigen FEThrowers, in de uitslag kunnen natuurlijk alle prestaties geraadpleegd worden.

Geen klassiek overzicht zoals jullie van ons gewoon zijn maar wel een oplijsting van alle FET-resultaten. Er kwamen maar liefst 19 VS-ers in actie met de kogel en/of discus, samen goed voor 15 persoonlijke records! Als dat geen goede reden is om op eigen terrein een werpmeeting te organiseren. Een paar prestaties willen we toch wat extra uitlichten. Zo zagen we cadette Loes De Meyer en scholiere Inge Eeckhout, respectievelijk met de discus en kogel, zich in het TalentenTEAM van VS gooien. Scholier Robbe Van Hoorde verpulverde zijn discus PR met meer dan 6 meter en ook junior Cédric Broeckaert blijft week na week zijn grenzen verleggen! Bij de vrouwen zagen we ook nog schitterende recordverbeteringen van scholiere Emma De Landsheere met de kogel en belofte Annelien Beelaert met de discus.

CAD
Ella Prengels : discus – 16m83PR
Yenthe Vereecken : kogel – 6m33PR (+63cm) & discus – 15m52PR (+1m46)
Loes De Meyer : kogel – 9m59 & discus – 29m46PR (+1m34) – Limiet TalentenTEAM
Fons De Moor : kogel – 8m19PR (+80cm) & discus – 18m17PR
Lukas Lanckman : kogel – 9m94 & discus – 26m61

SCH
Inge Eeckhout : kogel – 11m51PR (+1m20) – Limiet TalentenTEAM & discus – 26m75PR (+1m81)
Silke De Lathauwer : kogel – 10m26 & discus – 32m87PR (+5cm)
Emma De Landsheere : kogel – 13m17PR (+57cm)
Antje De Schrijver : kogel – 10m55PR
Anke Sirjacobs : kogel – 10m18PR
Robbe Van Hoorde : kogel – 11m92 & discus – 36m87PR (+6m71)

JUN
Sarah Eeckhout : kogel – 6m89PR & discus – 20m85
Cédric Broeckaert : kogel – 16m43PR (+39cm) & discus – 47m84PR (+1m07)
Andreas De Lathauwer : kogel – 18m07 & discus – 54m38

SEN
Annelien Beelaert : kogel – 10m98 & discus – 40m62PR (+14cm)
Phebe Vanderstraeten : kogel – 9m81 & discus – 32m22
Lara Nuttelmann : discus – 27m33
Leander Casteels : kogel – 12m97

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s