Silke onder stoom

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de Grote prijs De Wallen Memorial Marcel Colijn te Burcht zagen we Silke De Lathauwer op haar goede elan verder werpen. Daags na haar recordworp met de discus deed ze er vandaag nog bijna een meter extra bij. Met een nieuw PR van 35m18 overschrijdt ze voor het eerst de kaap van de 35m. Wanneer je haar reeks ziet met opnieuw een 4-tal worpen voorbij haar 1 dag oude record dan weet je dat er nog meer zit aan te komen. Silke kreeg in het discuswerpen het gezelschap van Inge Eeckhout.

Inge liet met de discus 22m39 en met de kogel 10m09 optekenen. Beetje onder de verwachtingen maar wellicht hing haar citytrip naar Londen nog wat in de benen.
Nog iemand die, niet verwonderlijk na een stageweek, wat last had van vermoeide benen was Andreas De Lathauwer. Hij kwam met de kogel tot 17m02 en met de discus tot 51m92. Opnieuw niet de verwachte afstanden maar vanaf nu wordt het trainingsvolume afgebouwd richting WKu20 te Cali om daar dan op zijn best mogelijke te zijn. Als alles volgens plan verloopt, zal zijn laatste voorbereidingswedstrijd op 24 juli (Memorial François Van den Branden te Lokeren) een heel stuk beter zijn.

Volledige uitslag.

.

Ondertussen kwam Annelien Beelaert ook nog in actie tijdens de EA Permit Meeting te Kortrijk. In internationaal gezelschap werd Annelien knap 3de met 38m28.

Volledige uitslag.

.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s