Wedstrijdsprokkels

Geplaatst op Geupdate op

Met de Memorial Rachel Hanssens in Oudenaarde en de ABES Topmeeting in Edegem stonden er vandaag 2 wedstrijden op het programma waar er atleten uit onze groep aan deelnamen. Junioren Cédric Broeckaert en Andreas De Lathauwer trokken naar de provincie Antwerpen en cadette Yenthe Vereecken bleef in Oost-Vlaanderen. Alle 3 kwamen ze zowel met de kogel als de discus in actie. Hoe ze het er vanaf brachten, kan u hieronder nalezen.

In het discuswerpen begonnen Cédric en Andreas wat aarzelend aan hun wedstrijd. Cédric liet zelfs 4 foutworpen opmeten bij zijn eerste 5 worpen. Uiteindelijk moest hij tevreden zijn met 46m94. Ook in het kogelstoten bleef hij onder zijn niveau met 15m69. Momenteel presteert Cédric wat wisselvallig en proberen we op training enkele “probleempjes” aan te pakken. Sowieso zien we hem binnenkort nog wel eens uitpakken. We hebben er vertrouwen in dat hij zijn seizoen sterk zal eindigen na alle tegenslag die hij afgelopen jaar kende. Bij Andreas viel het discuswerpen eveneens wat tegen met 52m33. Vooral bij het afwerpen raakt hij zijn discus momenteel niet zo goed. In het kogelstoten herpakte hij zich echter met 4 +18m worpen. Hij sloot zijn sterke wedstrijd af met 18m18. Straffe prestatie na enkele rustige weken sinds het WKu20. Belooft ook voor hem nog een mooi seizoenseinde te worden.

Volledige uitslag.

In Oudenaarde slaagde Yenthe er in haar mindere wedstrijd van vorige dinsdag te doen vergeten. Met 2 knappe persoonlijke records van 6m45 in het kogelstoten en 16m29 in het discuswerpen beloonde ze zichzelf voor alle inzet tijdens de trainingen.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s