Clinic kogelstoten

Geplaatst op Geupdate op

In de week van de 46e Allianz Memorial Van Damme te Brussel (02/09) werd een expert clinic kogelstoten georganiseerd voor trainers en atleten en dit in het kader van de ‘Lotto Coach Academy’. Met dit initiatief, gesteund door de Nationale Loterij, willen de organisatoren de Belgische trainers en atleten de mogelijkheid bieden om expertise op te doen via gratis clinics. Naast expertise bouw je een interessant netwerk uit binnen de atletiekwereld, ideaal om onderling met atleten/coaches ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Deze gratis clinic vond plaats op donderdag 1 september 2022 in hartje Brussel. Na de discusclinic, vorig jaar in het Ter Kamerenbos, werd de Vismet (Sint-Katelijneplein) de uitgekozen locatie voor de kogelclinic. Rutger Smith (meervoudig Olympiër & medaillewinnaar op verschillende EK’s en WK’s discuswerpen én kogelstoten) en Tom Corstjens gaven een inkijk in hun trainingsmethodes, ervaringen en expertises.

Vanuit onze groep werden juniors Cédric Broeckaert, Andreas De Lathauwer en coach Filip uitgenodigd om deel te nemen. Voor Cédric was het zelfs het 2de jaar op rij dat hij erbij mocht zijn. Na deze clinic konden we samen met o.a. Silke De Lathauwer genieten van de officiële Wanda Diamond League wedstrijd kogelstoten voor mannen.

Hieronder kunnen jullie enkele leuke sfeerbeelden terugvinden.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s