Wervik, the place 2 be!

Geplaatst op Geupdate op

Net als vorig jaar werden er op zaterdag 24 september in Wervik schitterende prestaties neergezet door enkele van onze FEThrowers. Met 3 trokken ze naar West-Vlaanderen waar ze, ondanks het mindere weer, met 2 persoonlijke records en één voor één straffe resultaten huiswaarts keerden! Een kort overzicht van Silke De Lathauwer, Cédric Broeckaert & Andreas De Lathauwer hun resultaten kan u hieronder raadplegen.

Eerstejaars junior Cédric moest reeds kort na de middag in actie komen met de discus. Daar liet hij ne een sterke opwarming en dito wedstrijd een knap nieuw PR opmeten van 48m90. Door de lange inactiviteit (blessure) zal hij wellicht nog enkele wedstrijden willen afwerken, wat ons doet vermoeden dat die 50m er dit jaar nog zal uitkomen. Later op de namiddag kreeg hij in het kogelstoten het gezelschap van Andreas. Beide presteerden op zeer hoog niveau met een knappe 16m10 voor Cédric en straffe 18m39 voor Andreas. Andreas liet ook nog een 18m31 opmeten wat toch wel heel straf is na zo een onwaarschijnlijk knap seizoen. Cédric ging all-in want was op recordjacht. Ei zo na lukte het want een 16m80 worp kon hij net niet geldig afwerken… ook hier zit er nog iets moois in’t verschiet.

Silke kwam als laatste in actie en ook zij wist nog een PR te gooien met haar discus. Met 35m58 deed ze 25cm beter dan ooit! Ook zij kon haar verste worp (36m+) niet geldig afwerken, maar het geeft de burger wel moed naar wat nog moet komen. Als eerstejaars scholier heeft ze nog heel veel tijd 😉 .

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s