MOEV

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de tweede MOEV wedstrijd deze winter in Gent, kwamen de cadetten en scholieren in actie. Deze keer waren er 4 van onze werpers die de kleuren van hun school kwamen verdedigen. Vandaag zagen we niet echt topprestaties waardoor we wat op onze honger bleven zitten. Zowel, tweedejaars cadet Bert De Schryver, eerstejaars scholier Lukas Lanckman en tweedejaars scholiere Inge Eeckhout bleven wat onder de verwachtingen. Een draaitechniek aanleren vergt de nodige tijd en vandaag was deze niet goed/stabiel genoeg. Gelukkig zien we op training wel al flarden van hun kunnen, wat ons zeer hoopvol stemt naar de toekomst toe. Loes De Meyer kon met haar laatste poging wel nog een indoor PR uit de brand slepen. Maar ook zij kan nog een stuk verder 😉

De afstanden van vandaag zijn 8m33 (4kg) voor Bert, 9m16 (3kg) voor Inge, 9m89 (3kg) voor Loes en 10m15 (5kg) voor Lukas,

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s