Beloftevolle eerste outdoorwedstrijd

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag (05/03) trok Lukas Lanckman naar Beveren voor zijn eerste outdoorwedstrijd als scholier. Desondanks het weer kon hij toch mooie resultaten neerzetten. Als eerste nummer kwam het discuswerpen aan bod. Het was zijn eerste keer met 1,5kg en hier wist hij een degelijk resultaat neer te zetten van 29m11 (PR). Vervolgens kwam kogelstoten aan bod. Na twee worpen waar hij niet tevreden kon over zijn, koos hij er voor om uit stand te werpen. Hiermee kon hij opnieuw een PR scoren van 11m61. Dit gaf terug het vertrouwen om een worp met pasje te proberen. Hij wist nog twee worpen ruim boven de 10m te plaatsen. Ook met pasje flirt hij nu met de 11m. Proficiat Lukas, twee knappe prestaties om op verder te bouwen deze zomer…

Met dank aan reportster ter plaatse, Sophie Jacobs.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s