MOEV

Geplaatst op

Tijdens een zonovergoten woensdagnamiddag kwamen 6 FETjes in actie op de Provinciale MOEV-wedstrijd te Oordegem (03/05). Zo’n MOEV wedstrijd blijft toch iets speciaals met hun eigen categorieën (gebaseerd op de graden in het onderwijs) en de daarbij horende gewichten in het kogelstoten. Zo zijn er atleten die met hun gewone gewicht aan de bak mogen en anderen moeten dan weer met een kilo minder… Hieronder een overzicht hoe onze atleten het er hebben vanaf gebracht.

De beste prestatie kwam er van Inge Eeckhout (SCH) die haar SB wat aanscherpte tot 11m07, goed voor de overwinning in haar MOEV-categorie. Ook Loes De Meyer (SCH) mocht huiswaarts met een seizoensbeste. Zij realiseerde 9m77 en werd daarmee 2de in haar categorie. In dezelfde wedstrijd van Loes zagen we Yenthe Vereecken tot 6m27 komen, goed voor een 5de plaats.

Bij de jongens kwam Lowie De Meyer (CAD) tot 12m54 (PR) met de 3kg kogel. Net als zijn zus kon hij het zilver mee naar huis brengen. Lowie kreeg het gezelschap van Keano Miserez (MIN) die met 9m11 knap 5de werd tussen de oudere jongens. Voor Lukas Lanckman was de lichtere kogel een moeilijk obstakel om te overwinnen, hij diende tevreden te zijn met 11m13 en een 4de plaats. Tot slot was er ook nog Robbe Van Hoorde die zijn opwarming als een extra training zag en enkele bommetjes produceerde. Jammer genoeg kon hij dit niet omzetten tijdens de wedstrijd met 3 ongeldige stoten als gevolg.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s