Yenthe met PR

Geplaatst op Geupdate op

Actie op 2 fronten vandaag. Tijdens de Flanders Cup van AVLO in Lokeren kwamen beloften Leander Casteels en Andreas De Lathauwer in actie. Zij hielden een goed maar onverzadigd gevoel over aan het Kampioenschap van Vlaanderen. Er waren immers nog wat extra (centi)meters mogelijk bij hun persoonlijke records. Ze focusten dan ook vandaag op slechts één nummer, het discuswerpen voor Leander en het kogelstoten voor Andreas. Aan’t zeetje, in Oostende, kwam cadette Yenthe Vereecken in actie. Zij pikte tijdens het verlengde weekend een wedstrijdje mee…

Vandaag was zo’n dag dat verwachtingen en de uiteindelijke resultaten grondig verschilden. Zowel Leander als Andreas bleven onder hun kunnen met respectievelijk 46m37 en 17m07. Een echte verklaring is er niet, we gaan die dan ook niet zoeken. Gewoon verder werken op de ingeslagen weg. Tijdens de volgende wedstrijd komen er sowieso nieuwe kansen.

Volledige uitslag Lokeren.

.

In Oostende kon Yenthe wel terugblikken op een geslaagde kogelwedstrijd. Al begon die in mineur met 3 nulworpen, toch slaagde ze er in om haar PR aan te scherpen tot 6m70 en dat in de laatste poging. Proficiat Yenthe!

Volledige uitslag Oostende.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s