Goede start

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0279Op 26 december trok cadet Cédric Broeckaert naar de indoormeeting van RCG. Hij miste in oktober en november een stuk van de voorbereiding door een voetblessure. Ondertussen hernam hij de trainingen en wou al eens zijn conditie testen. Hij realiseerde met de 4kg kogel 11m37, goed voor een nieuw indoor PR.

Gezien z’n trainingsachterstand, best een degelijke prestatie. Zelf was hij een beetje teleurgesteld en had op wat verder gehoopt. Sowieso zal deze gemotiveerde knaap in de toekomst, te beginnen met deze winter 😉 , nog heel wat mooie prestaties laten opmeten…

Ook meerkamp(st)ers Levi & Nina Denolf waren op dreef. Levi opende zijn seizoen met een knappe 200m. Hij deed 41 honderdsten van zijn PR en eindigde in 27″99. Ook zus Nina kon met een nieuw PR naar huis in het verspringen. Zij deed met 5m43 liefst 23cm beter dan ooit!

Dikke proficiat!

Uitslag indoormeeting RCG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s