4x eremetaal

Geplaatst op Geupdate op

img_5528
Arnaud De Cremer

Het PK indoor op zondag 6 januari werd een prima sportieve start van het nieuwe jaar! Ondanks de nakende examens voor onze studenten zagen we een mooie opkomst van de FEthrowers. Met z’n zevenen zorgden ze in de Gentse topsporthal voor goud, zilver, 2x brons, 3 kogel PRs en een evenaring van een 28-jaar oud clubrecord! Knap gedaan!

10u, de cadetten jongens begonnen aan hun wedstrijd. Cédric Broeckaert startte wat aarzelend maar kon in zijn 3de poging uitpakken met 11m81, goed voor een 5de plaats en een dik PR. Een stevige stap voorwaarts die ongetwijfeld nog een vervolg krijgt de komende wedstrijden.

De scholieren mochten als tweede aantreden. Met eerstejaars Andreas De Lathauwer en tweedejaars Arnaud De Cremer (ASVO) waren we goed vertegenwoordigd. Voor Andreas was het de eerste keer met 5kg. In z’n laatste poging realiseerde hij een knappe 12m01 en viel hiermee net naast het podium (4de). Arnaud wou niet onderdoen voor zijn trainingsmakker en stootte eveneens een PR. Zijn 14m48 was goed voor de 2de plaats en een evenaring van het 28 jaar oude ASVO-clubrecord.

img_5533
Febe Vandewalle

Eerstejaars scholiere Febe Vandewalle (ASVO) mocht onmiddellijk na de middag haar kunnen tonen. Met 11m10 bleef ze maar enkele centimeters onder haar record. Deze degelijke prestatie was voldoende voor een mooie 3de plaats!

Bij de seniores dames zagen we Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) en Anouska Hellebuyck (DEIN) in actie. Beiden presteerden op niveau. Sofie haalde 7m24 (9de) en Anouska werd provinciaal kampioen met 13m47.

Laatste in de ring was trainer/master Filip Eeckhout. Na wat getwijfel om al dan niet deel te nemen, was hij uiteindelijk toch blij met z’n deelname. Na zijn afsluitende 3de plaats en 15m13 kon hij heel tevreden terugblikken op een lange maar geslaagde dag. Dikke proficiat iedereen!

Tot slot vermelden we hier nog graag de resultaten van onze meerkampers:
Hanne Maudens (SEN) – 60m horden – 8″771ste
Hervé De Cremer (CAD – ASVO) – polsstok – 2m901ste & ver – 5m651ste
Nina Denolf (SCH) – hoog – 1m532de & ver – 5m173de
Levi Denolf (SCH) – ver – 5m28 (PR) – 9e

img_5540
Filip Eeckhout
img_5539
Anouska Hellebuyck

Volledige uitslag.

Affiche2019

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s