BvV cad/sch meisjes

Geplaatst op Geupdate op

20190504
VS cad/sch meisjes

De ergste regenbuien waren gepasseerd toen het startschot werd gegeven voor de Beker van Vlaanderen scholieren en cadetten meisjes in Aalst en in Lier. FEThrower Febe Vandewalle (ASVO) trok naar Lier om er met ASVO te strijden in “Landelijk 1”. Nina Denolf kwam dan weer in actie te Aalst waar ze heel wat punten probeerde te sprokkelen voor VS in “Landelijk 3A”. Een overzicht van hun prestaties kan je hieronder terugvinden.

Om 14u startte het eerste nummer van de dag. Voor meerkampster Nina Denolf was dat hoogspringen. Na een goede reeks sprongen en alweer een korte regenbui, strandde ze op 1m45… Goed voor de overwinning en 13 punten voor Vlierzele. Later de namiddag kwam ze ook aan de start van de 200m. Een mooie 2de plaats in 27″16, dat opnieuw zorgde voor een hoge score (11 punten). Ze sloot haar dag af met een overwinning op de 4x100m in 51″88 (13 punten).
In het kogelstoten zagen we bij de cadetten gelegenheidswerpster Saar Van Hoof 7de worden en 6 punten veroveren met een stoot van 6m50. Ook bij de scholieren kwam een gelegenheidswerpster aan de beurt. Eline Van Doorslaer verdedigde de clubkleuren op een schitterende manier door met 9m22 knap 2de te wordenen  (11 punten).
Onze club werd knap 2de in de eindstand met 178,5 punten en kon zo de promotie naar “Landelijke 2” verwezenlijken! Dikke proficiat meiden en knap werk.

Uitslag Aalst

In Lier startte Febe Vandewalle met een overwinning (13 punten) in het discuswerpen na een knappe en regelmatige reeks worpen. Uiteindelijk realiseerde ze 32m60, slechts enkele centimeters van haar record. Niet slecht in deze weersomstandigheden. Bij het kogelstoten sloeg de koude en vermoeidheid al wat toe. Daar werd ze 3de met 10m85, goed voor 10 punten. ASVO werd 6de in “Landelijk 1” op 25,5 punten van winnaar LYRA.

Uitslag Lier

Dank aan reporter ter plaatse, Nina Denolf, voor het verslag vanuit Aalst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s