Arnaud & Febe met PR

Geplaatst op Geupdate op

kasvoTijdens de Pinkstermeeting van ASVO te Oudenaarde waren er naast het open PK steeple, ook heel wat werpnummers geprogrammeerd. Zo kwamen Febe Vandewalle, Arnaud De Cremer en Sofie Vervaeke zowel met de kogel als de discus in actie. Voor Steven en Lode Lucas was er enkel het kogelstoten als werpnummer. Jammer dat enkele regenbuien de wedstrijden kwamen verstoren want onze Oudenaardse atleten waren prima op dreef. Hieronder een overzicht van hun prestaties!

De beste prestatie kwam er er van scholier Arnaud met de discus. In de regen kwam hij tot een sterke 43m21, goed voor een nieuw PR en CR. Ook in het kogelstoten kwam hij goed voor de dag. Met 14m90 was hij best tevreden, al kon hij wel enkele 15m+ worpen net niet geldig afwerken. We weten alvast waarop te werken de komende weken…

Bij de scholieren meisjes was het Febe die het mooie weer moest maken. In het kogelstoten realiseerde ze een nieuw PR van 11m26 en in het discuswerpen, dat ook verstoord werd door een regenbui, haalde ze een degelijke 31m52. In beide wedstrijden liet ze nog enkele degelijke worpen opmeten wat ons een mooie basis geeft om op verder te werken.
Mama Sofie (W45) haalde net als vorige week opnieuw de 20m met haar discus, 20m01 om precies te zijn 😉 . Met de kogel kwam ze tot één van haar betere prestaties. Daar haalde ze 7m42 en benaderde zo haar PR tot op enkele centimeters.

Tot slot waren er vader en zoon, Steven en Lode, die er in het kogelstoten een spannende strijd van maakten. Master Steven (M45) kwam tot 10m55 met de 7,260kg wegende kogel en junior Lode haalde met de 6kg, 10m71. Voor Lode was deze wedstrijd even ontspannen midden in de examens.

Uitslag Oudenaarde

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s