Weekendsprokkels

Geplaatst op Geupdate op

img_0478Het werd een druk weekend voor de FEThrowers. Zaterdagavond stond er een BBQ op het programma ter gelegenheid van trainer Filip z’n 40ste verjaardag. Heel wat atleten tekenden present en zorgden voor een leuke en super gezellige avond. Langs deze weg plaatsen we graag ook nog een dankwoordje aan Dorien, die voor een lekkere culinaire avond zorgde! Eerder op de dag waren er atleten in actie op een meeting te Zwevegem en op het BK meerkamp te Brugge. Ook op zondag was er heel wat bedrijvigheid met knappe prestaties in Lebbeke en Brugge! Een uitgebreid verslag van de meerkamp kan u elders op deze site terugvinden.

In Zwevegem (17/08) kwam cadet Hervé De Cremer (ASVO) voor het eerst in actie na een verplichte rustperiode door een blessure. Met de kogel stootte hij een degelijke 12m16. In het discuswerpen kwam Anouska Hellebuyck (DEIN) tot 48m92.

Uitslag Zwevegem

.

Op zondag (18/08) trok scholiere Febe Vandewalle (ASVO) naar Lebbeke. In natte omstandigheden werkte ze een prima discuswedstrijd af. Haar verste worp werd 32m05 opgemeten, wat gezien het weer best goed was. Met de kogel realiseerde ze 10m80.

Uitslag Lebbeke

img_0479

 

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s