Arnaud met PR

Geplaatst op Geupdate op

img_0455Tijdens de vakantiemeeting en Memorial Rachel Hanssens te Oudenaarde zagen we  scholier Arnaud De Cremer (ASVO) knappe prestaties neerzetten! Ook onze masters Steven Lucas (M45 – ASVO) en Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) deden het behoorlijk. Een kort overzicht van hun prestaties kan u hieronder terugvinden.

De prestatie van de avond was deze keer voor Arnaud. Hij was de enige scholier en moest dus alleen z’n discuswedstrijd afwerken. Niet ideaal maar toch kon hij uitpakken met een nieuw PR en clubrecord. Zijn nieuwe bestwaarde bedraagt nu 44m35! Als opwarmertje nam hij ook nog deel aan het verspringen waar hij met 3cm (5m84) zijn jongere broer nog net voorbleef. Knappe prestatie van cadet Hervé die met 5m81 een nieuw PR liet opmeten.

Bij de masters was Sofie de bezige bij met deelname aan 3 nummers. Zo kwam ze tot 20m20 met de discus, 7m38 met de kogel en 20m80 met de speer. Steven hield het bij 2 nummers. Met de discus gooide hij 25m67 en zijn kogel stootte hij 10m18 ver.

Uitslag

 

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s