De bevestiging!

Geplaatst op Geupdate op

vsZaterdag 11 januari werd voor VS een super drukke dag. De jaarlijkse indoormeeting te Gent werd opnieuw een schot in de roos. De talloze vrijwilligers slaagden er op een fantastische wijze in om deze marathonmeeting in goede banen te leiden. Ondanks de grote opkomst werd het uurrooster haast perfect gevolgd, heel knap! Organisatoren, jury en medewerkers mogen terecht fier zijn op hun geleverde prestatie. Over prestaties gesproken, ook onze werpers deden het meer dan voortreffelijk 8 van de 15! FEThrowers slaagden er opnieuw in om hun PR te verbeteren. Als kers op de taart sneuvelde er opnieuw een clubrecord.

We beginnen ons overzicht bij de juniors en seniors dames. Myrthe Van der Borght en Lara Nuttelmann ruilden even de studieboeken voor de kogel. Met 13m67 leverde Myrthe terug een stevige prestatie af. Lara deed met 10m66 ietsje beter dan vorige week. In dezelfde wedstrijd zagen we master W35, Christa Peleman, tot 2x toe 6m65 stoten.

Bij de juniors mannen kwam Arnaud De Cremer (ASVO) nooit echt op dreef. Technisch was het nochtans best OK maar hij “raakte” nooit z’n kogel goed. Hij moest dan ook tevreden zijn met een matige 12m66.

Bij de seniors mannen bevestigde master Filip Eeckhout z’n knappe prestatie van een week geleden met 15m18. Ook Sam De Meyer, net als Filip master M40, kwam goed voor de dag met 10m98.

En dan zijn we aanbeland bij de topcategorie, onze scholieren jongens. Andreas De Lathauwer is momenteel “on fire”! Knallen op training, knallen in de opwarming en … knallen tijdens de wedstrijd. Met 16m08 verbeterde hij zich opnieuw sterk en zette zo het clubrecord nog wat scherper. Ook onze 3 andere scholieren jongens konden met een PR huiswaarts. Zo behaalden Cédric Broeckaert en meerkampers Hervé De Cremer (ASVO) en Wout Van Hoof respectievelijk 13m15, 11m46 en 9m35!

Ook de cadetten meisjes waren met 4 en allen zijn ze nog eerstejaars. Net als bij de scholieren jongens was het een De Lathauwer die met de meeste aandacht ging lopen. Zus Silke verpulverde haar PR en bracht het tot 9m93. Ook onze meerkampsters deden het prima met telkens een PR. Zo kwam Anke Sirjacobs tot 8m50 en Saar van Hoof tot 6m83. Inge Eeckhout bleef wat op haar honger met 7m18.

Deze lange meeting afsluiten mocht Sarah Eeckhout bij de scholieren meisjes. Al enkele wedstrijden hoopte Sarah de 9m-grens te overschrijden. Groot was de vreugd vandaag want bij haar 2de poging stootte ze een nieuw PR van 9m09!

Dikke proficiat aan allemaal en hopelijk ben ik niemand vergeten!

Volledige uitslag.

partnersAffiche2020

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s