PRs in Lier!

Geplaatst op Geupdate op

Andreas De Lathauwer

Tijdens een werpmeeting in Lier, op zondag 4 oktober, zagen we nog enkele heel knappe resultaten van onze werpers. De strafste prestatie kwam er op naam van scholier Andreas De Lathauwer. Hij wierp zijn discus 48m75 ver, wat goed was voor een dik nieuw PR. Hiermee komt hij op de 34ste plaats allertijden, net achter trainer Filip die als scholier 33ste staat met 48m84. Andreas z’n dag begon nochtans minder goed met 3 nulworpen in het kogelstoten.

In dezelfde wedstrijden kwam Cédric Broeckaert tot 14m16 met de kogel en 41m84 met de discus. Degelijke prestaties, zeker als je weet dat Cédric momenteel gooit met een gebroken teen.

Ook junior Leander Casteels was sterk op dreef. Leander is dit jaar overgestapt naar de draai techniek wat zijn vruchten begint af te werpen. Met 13m63 realiseerde hij een kleine verbetering van zijn PR. Jammer dat hij enkele 14m+ worpen niet geldig kon afwerken. In het discuswerpen benaderde hij ook zijn PR met 45m46. Hier was het spijtig dat hij de discus niet vlak kon afwerpen, een must bij tegenwind!

Tot slot kwamen er ook nog twee dames in actie. Junior Myrthe Van der Borght werkte een zeer regelmatige wedstrijd af met als beste 13m39. Voor haar zit het seizoen erop en breken nu enkele verdiende weken rust aan! Cadette Silke De Lathauwer liet met de discus met 29m13 een sterke prestatie opmeten. Voor Silke en onze mannen zit het seizoen er nog niet op. Zijn gaan nog op PR-jacht in Obourg volgende week en later deze maand nog in Sint-Niklaas.

Andreas De Lathauwer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s