Nina met PR!

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trok juniore Nina Denolf richting Henegouwen waar een nieuwe Waalse club, ACDC (wat een klinkende naam 😉 ) een officiële wedstrijd organiseerde. Officieel, in mei? Nog voor de versoepelingen die aangekondigd werden op 9 juni, hoor ik jullie denken… Inderdaad, dit kan alleen in België want de Waalse en Vlaamse overheden interpreteren de Federale maatregelen anders waardoor het onder de taalgrens wel kan en bij ons nog niet… Nina is in volle voorbereiding op een internationale meerkamp op Tenerife van 12 en 13 juni. Vandaag nam ze het hoogspringen en kogelstoten voor haar rekening.

Als eerste nummer van de dag was er het hoogspringen waarin ze met 1m55 alvast prima voor de dag kwam en haar PR benaderde tot op 1cm! Uiteraard waren onze ogen volledig gericht op het kogelstoten. Haar laatste wedstrijd dateerde van 11 september 2020, meer dan 8 maanden geleden dus. Ondertussen maakte ze op training al heel wat progressie maar kreeg ze nog niet de kans om dit in een wedstrijd te tonen. Nina’s gedrevenheid en inzet resulteerde vandaag in een stevige PR-verbetering van 9m86 naar 10m96. Vooral de regelmaat van haar worpen zullen veel vertrouwen geven voor haar meerkamp. Ze begon haar wedstrijd onmiddellijk met een recordstoot van 10m93, gevolgd door nog een recordstoot van 10m96. Uiteindelijk stootte ze slechts 1x onder de 10m en sloot ze haar wedstrijd af met een bevestigende 10m90. Laat de meerkamp maar komen 😉


Alle info over de internationale meerkamp van Tenerife kan u via volgende website raadplegen : www.aronapruebascombinadas.com

Uitslag via Atletiek.nu

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s