Wedstrijdsprokkels

Geplaatst op Geupdate op

Ons overzicht beginnen we met de “Athletics Classic Meeting” te Ertvelde op 21 juli. Eerstejaars belofte Leander Casteels nam er op onze Nationale feestdag deel aan zowel het kogelstoten als het discuswerpen. Enkele dagen later, op zaterdag 24 juli, trok scholier Cédric Broeckaert naar een open meeting in Tienen. Ook hij kwam er twee maal in actie.

Leander kende een moeizame wedstrijd. Zowel met de kogel als met de discus bleef hij een stuk onder zijn kunnen. Met 12m53 en 42m09 was hij dan ook niet tevreden. Hij zag in beide nummers verschillende worpen een stuk verder vliegen, maar hij heeft nog moeite om deze dan geldig af te werken. We weten dus nog wat gedaan de volgende trainingen…

Uitslag Ertvelde

Ook Cédric worstelt momenteel wat met zijn discustechniek, vooral tijdens de afworp “treft” hij onvoldoende zijn discus. De laatste trainingen ligt de focus dan ook hierop. In Tienen wou hij al eens kijken hoever hij reeds staat. Jammer dat het hard aan’t regen was, want dit maakte de omstandigheden natuurlijk extra moeilijk. Met slechts 42m67 en enkele “nulworpen” werd het een wedstrijd om heel snel te vergeten.
In het kogelstoten verging het hem alvast beter. Jammer dat hij voorlopig nog dat extra tikkeltje geluk ontbreekt, want ook nu zag hij een 17m worp net naast de sectorlijn landen. Uiteindelijk realiseerde hij met 16m31 en 16m32, enkele zeer degelijke worpen. De regelmaat is er alvast, nu nog eens die uitschieter…

Uitslag Tienen

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s