Lebbeke

Geplaatst op Geupdate op

Op zondag 29 augustus trokken 3 van onze dames richting Lebbeke om er hun vorm in het discuswerpen nog eens te testen. De cadetten dames konden nog min of meer hun discuswedstrijd droog afwerken maar erna begon het te regenen en waren de omstandigheden allesbehalve gunstig voor een goede prestatie. Toch sprong er één atlete uit vandaag die met 2 knappe persoonlijke records naar huis mocht. Wie? Lees er hieronder alles over 🙂 .

De namiddag begon alvast prima. Eerstejaars cadet Loes De Meyer groeide tijdens haar opwarming en trok daarna de lijn door tijdens de wedstrijd. Met 10m05 stootte ze bijna een meter verder dan ooit. Een laatste ultieme stoot kon ze net niet geldig afwerken. Beetje jammer want dit had wellicht de limiet (10m50) voor het VS-TalentenTEAM geweest. Niet getreurd, het seizoen is nog lang niet over 😉 . In het discuswerpen ging ze door op haar elan en vestigde met 26m30 opnieuw een straf nieuw PR.

In dezelfde discuswedstrijd kwam tweedejaars cadet Silke De Lathauwer tot 31m13. Momenteel kent Silke een wat moeizamere periode waarin haar techniek wat wisselvallig is. Toch slaagt ze er steeds knap in om enkele degelijke worpen van boven de 30m te produceren. De basis zit dus goed en de verhoopte uitschieter zal er wel eens uitkomen.

Ook juniore Febe Vandewalle (ASVO) worstelt nog wat met haar techniek. Febe kwam net uit vakantie en wou haar huidige vorm eens testen. Jammer van de natte en gladde omstandigheden maar ondanks dat kon ze toch een seizoensbeste realiseren van 31m83. Nu gaat de blik richting einde seizoen om hier nog wat metertjes bij te proberen doen…

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s