BK cad/sch indoor

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens het BK cad/sch indoor te Gent op 20 februari stond er slechts 1 FEThrower in de ring. Emma De Landsheere mocht bij de scholieren onze eer verdedigen en deed dat dan ook met brio! Emma, die zich hoofdzakelijk toelegt op het speerwerpen, kan ook aardig overweg met de kogel. Haar techniek zie je stap voor stap verbeteren en dat zag je vandaag ook opnieuw.

Ze begon heel sterk met 12m60, onmiddellijk goed voor een PR-verbetering van 40cm. Daarna bevestigde ze deze worp nog eens met 12m59 en stootte ze in totaal 4x verder dan ooit. Ze sluit haar korte indooruitstap in het kogelstoten af met een knappe 4de plaats. Naast het speerwerpen is ze nu ook voor het kogelstoten stevig lid van het VS-TalentenTEAM. Proficiat Emma!

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s