Turbostage Sittard

Geplaatst op Geupdate op

Vorig weekend (25-26 februari) trokken Andreas De Lathauwer en Cédric Broeckaert, samen met trainer Filip Eeckhout naar Nederland voor een ministage te Sittard. De stage werd georganiseerd door de VAL, onder de deskundige leiding van Tom Corstjens. Gedurende deze 2 dagen trainden de betere Vlaamse kogelsto(o)t(st)ers en discuswerp(st)ers samen onder toeziend oog van de verschillende persoonlijke trainers. Op het programma stonden o.a. fysieke testen, techniek- en krachttrainingen, wat teambuilding a.d.h.v. een kwis en een coachoverleg. Het was ook een ideale gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Enkele sfeerbeelden kan u hieronder bekijken.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s