PRs in Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

De 2de Meetjeslandse werpersmeeting kondigde zich beloftevol aan door het droge en aangename lenteweer. Enkele van onze jongere atleten trokken dan ook naar Eeklo om er hun kunnen eens te testen. Cadetten Yenthe Vereecken en Fons De Moor kregen er het gezelschap van scholieren Inge Eeckhout, Silke De Lathauwer en Lukas Lanckman. Een overzicht van hun knappe prestaties kan je hieronder nalezen, met dank aan Inge voor de verslaggeving ter plaatse.

Tweedejaars cadet Fons mocht de spits afbijten bij het kogelstoten. Hij kon een mooi nieuw PR laten opmeten van 9m22.

Een uurtje later was het aan scholieren Silke en Inge, beide tweedejaars. Ze konden een regelmatige wedstrijd afleggen en deden beide meer dan 2 meter bij hun persoonlijk record. Ze eindigden met respectievelijk 37m63 en 30m37. Daarna mocht tweedejaars cadet Yenthe aan haar wedstrijd discus beginnen. Ook zij kon meer dan een meter bij haar PR doen met 17m84.

Daaropvolgend trokken Inge en Yenthe naar hun wedstrijd kogel. Beide presteerden daar wat onder hun kunnen en stootte respectievelijk 9m47 en 6m41. Ondertussen was ook Fons bezig met zijn wedstrijd discus. Ook hij bleef wat onder zijn PR met 28m08.

Even later stond Lukas klaar in de discusring. Door onder andere stress bleef hij steken op 27m47. Lukas mocht tenslotte als allerlaatste aan kogel beginnen en kon daar 10m45 laten opmeten.

We sloten deze wedstrijd dus af met 4 persoonlijke records en Silke realiseerde zelfs als scholier de C-limiet voor het VS-TopTEAM.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s