BvV cad/sch te Oudenaarde

Geplaatst op Geupdate op

20180506Vandaag (6 mei) trokken de cadetten en scholieren jongens naar de BvV in het zonnige Oudenaarde. Daar streden ze voor het behoud van hun plek in de tweede landelijke. We kunnen spreken van een groot succes op het vlak van deelnamepercentage, want 80% van alle scholieren waren ter plaatse ( 4 personen 😉 ). Hiervan raakte spijtig genoeg 25% geblesseerd. Leander Casteels, Levi Denolf en cadet Andreas De Lathauwer mochten de spits afbijten op deze zonnige lentedag. Leander met de discus, Levi met het hoog en Andreas met de kogel.

Leander eindigde op een mooie 4de plaats met 31m71 (PR) en kon zo 9 punten verzamelen voor de ploeg. Levi sprong over 1m55 (PR) na drie zeer nipte sprongen op 1m60 en werd zo gedeeld achtste. Ten slotte behaalde Andreas de eerste plaats met een nieuw PR van 11m77 en verdiende zo 13 punten.

Ook Leander zagen we terug in het kogelstoten. Daar kon hij de derde plaats op zijn naam schrijven met een worp van 11m30. Levi zagen we terug in het verspringen waar hij ondanks weinig training toch 4m92 ver sprong en zo zijn 2de persoonlijk record van de dag verbeterde. Als laatste zagen we Andreas schitteren in de discusring waar hij met een worp van 38mo6 verdiend eerste werd, ook voor hem een 2de PR. Om deze mooie dag af te sluiten beloonden ze zichzelf met een pakje friet.

Met dank aan reporter ter plaatse, Levi Denolf.

Onze twee Oudenaardse broers Hervé en Arnaud De Cremer deden het ook meer dan voortreffelijk. Zo werd Arnaud bij de scholieren 1ste met de kogel in een nieuw persoonlijk record van 13m66 en met 37m63, tweede in het discuwerpen. Hervé kon met 10m66 een knappe 3de plaats bemachtigen in het kogelstoten en een 4de met de speer (33m62).

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s