Rosine Wallez-meeting

Geplaatst op Geupdate op

Op 12 juli trokken de FEThrowers richting de avondmeeting van ASVO in Oudenaarde. Even kwamen er donkere wolken opzetten maar het bleef droog en de temperatuur was ideaal. Een uitgebreid verslag kan u hieronder raadplegen.

De 2 scholieren: Andreas De Lathauwer en Arnaud De Cremer (ASVO) openden de avond met discus. Er werden een aantal mooie worpen opgemeten, maar er zit zeker nog rek op: 41m76 voor Andreas en 43m31 voor Arnaud. Meteen goed voor een verbetering van Arnauds PR en CR. Later op de avond kwamen ze in actie bij het kogelstoten. Met een paar goede trainingen achter de rug beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Andreas liet in de opwarming mooie dingen zien met een worp over de 14m. In de wedstrijd haalde hij 12m95. Arnaud gooide 15m26 en komt zo weer op dreef. Hiermee stelt hij zijn 2de PR en het CR van de avond een klein beetje scherper.

Moeder en dochter Sofie Vervaeke (ASVO – W45) en Febe Vandewalle (ASVO) waagden zich beide aan het discuswerpen. Sofie had een paar mooie worpen bij het inwerpen, maar naar eigen zeggen ging het iets minder in de wedstrijd. Ze wierp uiteindelijk 20m31 en overschreed daarmee terug de grens van de 20m. Voor Febe ging de wedstrijd niet super, jammer genoeg had ze 3 ongeldige worpen. Maar niet getreurd, volgende keer beter!

Ook vader en zoon Steven Lucas (ASVO – M45) en Lode Lucas (ASVO) waren van de partij. Zij namen deel aan het kogelstotren en discuswerpen. Ook zij konden niet achter blijven en deden het goed. Met respectievelijk 10m9029m65 voor Lode en 10m4726m63 voor Steven konden ze tevreden terugkeren.

Reporter te plaatse: Arnaud De Cremer

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s