Memorial François

Geplaatst op

img_0330De zilveren discus – memorial François Van Den Branden werd opnieuw een super geslaagde kogel- en discusmeeting. Elk jaar opnieuw is dit een prachtig eerbetoon aan François, een topwerptrainer en 2de vader voor al zijn atleten. De sfeer was super onder de werpers en we zagen enkele prima prestaties. Op 14 juli trokken we dus met heel wat FEThrowers en oud-atleten naar de Memorial François Van Den Branden meeting te Lokeren.

Als eerste was seniore Lien Rubbrecht aan de beurt met kogel, maar zij voelde zich niet echt top en moest tevreden zijn met een worp van 9m78.

Moeder en dochter Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) en Febe Vandewalle (SCH – ASVO) kwamen ook terug in actie. Febe ging van start met discus en haalde een mooie afstand van 32m39 en stond daarmee op een knappe derde plaats. Na lang wachten was er dan ook nog het kogel maar dat ging iets minder dan verwacht, 10m40. Sofie deed mee aan discus en kon tevreden huiswaarts keren met een worp van 20m79.

Cédric Broeckaert nam deel aan discus en kogel. Spijtig genoeg kende Cédric bij discus een offday, hij wierp 41m55, goed genoeg voor brons. Ondanks het lange wachten behaalde hij met de kogel een mooie afstand van 13m76 en zilver.

Anouska Hellebuyck (SEN – DEIN) nam deel aan het discus en won haar wedstrijd met 49m46.

Scholier Andreas De Lathauwer deed mee aan kogel en discus. Bij het kogelstoten kende hij een regelmatige wedstrijd, wat hem en PR opbracht van 13m60 en een eerste plaats. Ook het discuswerpen verliep naar wens. Een PR van 44m99 (een verbetering van meer dan 2,5 meter!, n.v.d.r.) en een eerste plaats.

Repporter ter plaatse: Andreas De Lathauwer

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s